Powered By Blogger

25 Ağustos 2010 Çarşamba

iyi sanslar..

hey,

aklimda sekiz sayisi vardi eleme yaptim alti oldu. elemeyi ozel sebepler ve ricalar sonucu yaptim, bu hafta lotoda cikacak sayilardan biri de alti, onu da ayrica belirteyim. bu; 6 sayisinin her biri, bir adet kadin/hatun vs onlari temsil ediyor. bu hatunlarin bir biri aralarindaki yegane bag ise benim, hatta bir birlerinin varligindan yarisinin haberi yok, gruplasmadan haberi olacak ise; iki kisi olabilir. aslinda bu hatunlar goruntu acisindan farklilar lakin karakter acisindan iki gruba ayrilabilirler.

cogunun ortak yanlari ise;  benden az biraz tedirgin olmalaridir. ne olacagini/ne yapacagimi kestiremezler. demek ki; beni hala iyi tanimiyorlar ya da kendimi iyi gizlemisim. biliyorum; sapik gibi yaziyorum. ben de anlamadim icimden bir an kotu olmak geldi, sahi ben geldigimden beri de "iyi" degildim zaten. belki de gittigimden beri. bunu anlayan bir kisi var ki; o da bu altinin icinde degil, zira olamaz. oncelikle bu altiyi, ncr ve dbb olarak yukarida soyledigim gibi ikiye ayirayim. 

birinci gruba yapacaklarim ile ikinci gruba yapacaklarim cok farkli seyler olacaktir. birinciye; laleler digerlerine papatyalar diyelim. ben artik lale sevmiyorum, buradan da kolayca anlasilacagi gibi eskiden lale seviyormusum ve bir sekilde laleleri sevmez olmusum. demek ki neymis? laleler boku yemis. burada, tehlikeyi fark edenler ve onlem almak isteyenler de yok degil. akilli lale o. digeri, hala saka saniyor, yaniliyor. bir digerinin ise; sonu belli. papatyalari ise ezelden beri severim. onlar arasindan secim yapmak zor olmaz. seviyor/sevmiyor oyunu ile bu guzellikleri yolmayi sevmem. bakarim evet derim; bu seviyor, bu da seviyor. yok, bu ise boslukta; sevmiyor. seven ikisinin icinden ise; uzun yasasin diye tam acmamisini alir, suya koyarim. benim olur, dokunani oyarim. sonra acip daha sonra solunca; kurutup kitabimin arasina koyarim. baska papatyalari gizli gizli koparsam da; o' sonsuza kadar kitabimin icinde kalir.

gelelim lalelere; n, c ve r icin hayatimin sonuna kadar cesitli planlarim olacak. hic lafi uzatmiyorum; kendilerine buradan iyi sanslar diliyorum, gercekten..

gorusuruz elbette.

24/08/10

serhan.


2 yorum:

penelope dedi ki...

aallaın sosyopatı seni...

:)))) neden ben manyakları seviyorum:)

S.O dedi ki...

sansasyonel 'supergirl' yazini okudum bu arada. 50 tane yorum var, araya karismayi sevmem, herkesin yorumladiklarina da pek bulasmam. yine de sen, kendine dikkat et. dis hekimine de ayrica dikkat et..