Powered By Blogger

31 Ocak 2011 Pazartesi

sırra kadem

selam,

yazdığım yazıları kendi facebook sayfamda dahi paylaşmıyorum. bunun sebebi, facebook'umda bulunan altıyüze yakın kişinin bir çoğunun aslında; 'arkadaşım' değil sadece 'tanıdığım' olmasıdır. zaten insanın normal hayatta gerçekten altıyüz tane arkadaşı olması, bana ihtimal dahilinde gelmiyor. neyse, tanıdıklarım önceleri blog yazdığımı bilirdi, yazdıklarımı yayınlardım. okuyanlar da olurdu. sonra bazı olaylar cereyan etti, ben sustum ve blogumun ismini iki kere değiştirip, güya ''sırra kadem'' bastım. tabi bu davranışı kaç kişi fark etti de; yazıların nerede sero.. diye sordu? evet, bu can alıcı sorunun cevabı şu; düşündüm, bu veya buna benzer bir cümleyi kimseden işitmediğime kanaat getirdim. anladım ki; sırra kadem de basamamıştım, aslında basmıştım da sırra kademim beklediğim ilgiyi görmemişti. yazılarım, blogumun isminden de anlaşılacağı gibi; genelde pek iç açıcı değil. belki içinde bulunduğum dönem, eğlenceli yazılar yazmama engel oluyor.. da diyebilir, topu içinde bulunduğum duruma atabilirim. evet, bunu yapabilirim. eyvallah, araya esprili cümleler de sıkıştırıyorum ama bu eylemi, bütünüyle komik bir yazıya çeviremiyorum. maalesef içimdeki, mizahı yazı yazma isteği de gün geçtikçe azalmakta. umarım esprili yazılarımı tekrar yazmaya başlarım. belki de, bu yeteneğimi kaybettim. belki de, böyle bir yeteneğim hiç olmadı, kendimi uyutuyorum.. pesimistliğin de boyutları vardır :/

bu aralar genelde blogumu, şikayet kutum olarak kullanıyorum. canımın sıkkın olduğu bazı zamanlarda ise iki-üç arkadaşımla dertleşiyorum. sonuçta hem uzaktayım, hem de psikolojik olarak süper dengeli değilim.bu tarz, dertleşme bağımındaki konuşmalara ihtiyaç duyuyorum. sonuçta; burada kime, ne anlatabilirim ki? anlattıklarıma, ne kadar içten cevap verebilirler ki? fekat, üzülerek de olsa, bu dertleşme seanslarını sanırım sonlandırmam gerekiyor. herkesin kendi dertleri, sorunları var. insanların duymak istedikleri; huzurlu, umut dolu konuşmalar, benim aptal sorunlarım veya dillendirilmesi güç; agorafobim, anksiyete bozukluğum vs değil. bıktırdım lan resmen milleti. haklılar mı? gayet net; haklılar. bu sebepten dolayı da artık sorunlarımı sadece buraya yazacağım.kısacası; boku yediniz.. demek istiyorum. yol yakınken siz de gidin bence. e birileriyle de konuşmam lazım, peki kimle konuşacağım? cevabı çok basit, hem psikolojime de gayet uygun;
kendimle..

iyi geceler.

serhan.

6 yorum:

penelope dedi ki...

seni kınıyorum..hattta şiddetle kınıyorum..hatta öğürüyorum sana bu kadar da iğrencim şu an...

ne zaman yok oldunda ben nerdesin demedim ..sırra kadem bastın nerdesiiiiiiinn diye bas bas bağırmadımm blogumda..demek kimse farketmedi..yazık yazık ..sana verdiğim emeklere filan..muhtemelen emek vermiş olmalıyım..
demek kimse...vay bee..

olum işte erkek milleti, busunuz..yürü git..

S.O dedi ki...

pene,

bahsettiğim kesinlikle sen değilsin. senden hiç kaçmadım ayrıca.. yazdıklarını hatırlıyorum.. kıvırcık nerdesin?.. yok gitmiş diye.. bağırma evladım, buradayım demiştim ya sana.

bir daha facebook'ta yazdıklarımı yayınlamadım, ha marifet mi? yook değil lakin onlara hiç buradayım demedim, gidişim o gidişti.. gerçi pek kimse iplemedi ama olsun :) lütfen yanlış anlama.

OYA dedi ki...

gitme be sero.ben bir bloggerın sıkı takipçisi olabilmem için önce,cümlelerinin kurgusunun düzgün olup olmadığına,kafasındakilerini yazıya dökme ustalığına bakarım.takip ettiğim az sayıdaki bloggerlardan birisisin.pene çok haklı sana sitem etmekte.bence gitme......

S.O dedi ki...

huu.. bu ben miyim? şımartılmaya pek gelmem hemen acıkırım. bilmem anlatabildim mi?:)

teşekkür ederim. buradan gitmek gibi bir niyetim yok. tam tersi daha çok yazabilirim, sadece bu aralar; pek komik yazılar yazasım yok. olay budur.

penelope dedi ki...

sen komik değilsin ki zaten ..sana söyleyen olmadı mı..
kara mizah seni:P

Unknown dedi ki...

Eğer iş kurmak acil kredi gerekir, ya sen borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? Evet artık endişe ederse, biz kredi onay olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz her türlü !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın. (co.operateloanservice@gmail.com)
Hepimiz bir amaç için krediler sunuyoruz. Bugün uygulayın ve 3 iş günü içinde finanse olsun.
- Kredinin minimum tutarı: € 2,000.00
- Kredinin azami miktarı: € 100.000.000,00
- Faiz oranı: Yılda% 3
Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın (co.operateloanservice@gmail.com)