Powered By Blogger

21 Temmuz 2010 Çarşamba

bu ne ki?


selam,

bir burada nizah cikmadigi kalmisti, cok renkli hayatimda, o da oldu. peki, nasil oldu? lazanya'nin yazdigi yaziya isimsiz yorum yapinca oldu, ivedilikle. kendimi kotu hissettim sanirim, sucluluk, bir gencin ustune haksiz gitmek de denilebilir. onun yazilarini seviyorum gibi, gicik olmuyorum, elimden geldigince de okuyorum. benim tarzim degil, o ayri. ama istiyorum ki; daha iyi olsun zati; 300 kusur okuyucusu oldugu icun demek ki cogunluga gore iyi yaziyor, bence daha ister. mesela; entel iyi yaziyor, mayonez oyle, okuz iyi, fevkalade iyi, pene iyi. tarzlarimiz degisik lazanya ile; ben, bir gunde uc yazi yazamam, o yazabilir. ben, 33 yasinda bir fosilim, o degil, bakis acilarimiz; yas, belki cinsiyet icabi farkli. bu yaziyi yazarken bile 7 bira kafadan goturmusum, sabah oldu. bok var taktim, yazacagim diye, dandik bir sey cikmasa bari de; sabaha pisman olmasam. tatildeyim ya, eski arkadaslarimla bulustuk. raki - balik derken, bar. derken sokakta devam; sonuc alkollu ve takintili bir kafa. haa bulusmasak da uc - bes bira icmis olabilirdim, delikanli gibi. severim alkol.

yazilarimda kendime yuklenmeyi cok severim. niye biliyor musunuz? cunku; en fazla "ohaa.. amma da yardirmisim kendime?" derim, bozulmam, kizmam, trip atmam. yazilarimdaki ana karakter genelde benimdir, nazsiz ota boka eyvallah diyen; ben iste. bundan onceki kulaklarini cinlattigim hatunlari yazmam da aslinda; kendimin ne kadar salak oldugu konusunda sizlere bilgi verme amaci guduyordu. o, moda dedigim hatun var ya; tr'ye geldigimden beri beni pek iplememistir ki; bundan sonra, ahanda bak naah gorur, benim suratimi. ben de kalkmis ona yazi yaziyor, hayatimin gercek sahibesine yazmiyorum. niye yazmiyorum? batil belki ama oyle bir kararim var. bu satirlari yazarken de allah belani versin serhan, uykusuzluktan artii sicaktan geberiyorsun yaptigin ise bak, sokarim yazina diyorum kendi kendime. cunku ben bu sikindirik yaziyi elli kere okuyup, imla hatalarimi duzeltme olayina girecegim, biliyorum. tr klavye sorunuzun cevabi ise daha onceki yazilarimda mevcut ki buradaki bilgisayarimda tr klavye vardi fakat her boku goturdugu gibi, annem onu da dayimin oren'deki evine, diger butun aksamlari ile beraber goturuvermis. hayirlisi ossun dayi, cebelleziye pc oldu evde. hatta modem de gidenlere dahil ki lazimdi, kendisi internet icin. babama modemi yolla dedim; kablosuz, adaptorsuz bir kutu yolladi ki onun adi modem, philips. ama kablo, adaptor nerede baba? dedigimde 33 yasindaki ben; bi boku da tam soyle be adam:) seklinde fircalandim. ses cikarmadim, haklisin dedim. dun de digiturk geldi, kablosuz, duz:)

neyse, gencler; aramizda bir nesil farki var. ben, nesquick denen urunu ictigimde bazilariniz hic yoktunuz zati o teraneler memelekete ozal'la birlikte geldi tabi burada nelerin ayrica geldiklerini konusmayalim zira uzun. ben; nasil pedere eyvallah diyorsam, nesil farkidir, surc-u lisan eylediysek; siz de bana oyle deyin. bu arada "nna" yazimin sahibesi de o yaziyi zerre kadar hak etmez de yazdik bir kere, emek benim, silmek zoruma gidiyor.

Tr; her geldigimde daha bir degismis oluyor. bizim taraf ki asya; devamli kazi halinde. kazi deyince, aklima kazim kazim geldi, bu sene iyi oynasa bari. santrafor sart, insallah aykut basarili olur. hayatimdan yillar goturen bir kurum varsa o da fenerbahce futbol takimidir. yine de sevdik be abii.. sarinin yanina lacivert koyduk/ yillardan beridir esirin olduk/ yagmurlarda, camurlarda.. hesabi;)

iyi gecelere.

serhan.

not: imla hatalari varsa, sonra duzeltirim:D

4 yorum:

penelope dedi ki...

sevdiğim biri de akıllı olsa ....yok abi ben anladım büyükbabamın beni küçücük bi kızkan köşelere sıkıştırıp dev cüssesi ile işaret parmağını sallaya sallaya "şeytan mıknatısı mısın sen haaaaa..haaaaa..nerde bela var sende ..nerde uyuz var dibindee" dediği şey bu ...
akıllı birini sevmeyecem demek ..
:P tipik içmiş-uçmuş yazısı..ama hala sağlam..

S.O dedi ki...

iltifatlarin icin cok sagol, pene. geldim, raki yalan oldu bak. ben bilmem, beyim (efe) bilir desene:P

penelope dedi ki...

istanbula geleyim de bi rakı köppeeenn olur:))

S.O dedi ki...

gel, ayipsin rakilar benden..